Behandlingsprodukter

Norsk SteinMiljø har en egen produktlinje med gode behandlingsprodukter for naturstein.
Stone Plus er en akrylimpregnering til bruk som «steinkosmetikk» for tegl, flis og naturstein som fremhever naturlig fargespill og struktur. Den motvirker forvitring og letter renhold. Kan brukes både inne og ute.
 
Stone Impregnering brukes på sugende underlag som teglstein, betong, puss, fuger på bad, skifer, naturstein og alle typer interiørstein. Kan også brukes på skifer over varmekabler. Stone Impregnering kan overmales, er usynlig etter opptørring og kleber ikke. Letter renholdet og hindrer saltutslag.
Stone Impregnering kan brukes inne og ute til vegg og gulv, våtrom og varme gulv. Brukes også til dypimpregnering av fasader, vegger, piper, peiser og lignende av sugende mineralsk materiale. Stone Impregneringen kan sprøytes eller kostes på underlaget. Påføres fyldig i en operasjon slik at underlaget er mettet. Påføring i sterk sol eller regn frarådes. Det er viktig med god utlufting ved bruk i lukkede rom.
 
Før du begynner: Sjekk produktet for å kontrollere at det har riktig farge og mål. Hvis det ikke har det må ikke produktet monteres og forhandler eller Norsk SteinMiljø skal umiddelbart få melding om det. Naturstein er et naturprodukt som ikke alltid «oppfører» seg likt fra produkt til produkt. Det er derfor ofte lurt å ta en liten prøve før en setter i gang med hele jobben.
 
Hvis montering allerede har begynt og det oppdages feil ved produktet skal monteringen stoppe umiddelbart. Hvis produktet blir montert og bruker har sett/burde sett at det er feil ved produktet bærer Norsk SteinMiljø ikke ansvar for reklamasjon på produktet eller arbeid med samme. Les bruksanvisningen for flislimet og primer før du begynner.
 
PRODUKTER
Artikkel nr: Produktnavn: NOBB nr: Leveres
611000001 Stone Plus 0,5l 25672783 Enkeltvis
611000025 Stone Plus 2,5l 25672791 Enkeltvis
61100030 Stone Impregnering 43615354 Enkeltvis
61100035 Stone Impregnering 43615365 Enkeltvis

Norsk SteinMiljø AS er en av Norges ledende aktører innen import og salg av naturstein.

Hold deg oppdatert

Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på de siste nyhetene fra oss.