facebook_pixel

Naturstein fra Norges største produsent Lundhs

Lundhs er Norges største produsent av naturstein, først og fremst LUNDHS Blue og LUNDHS Emerald (tidligere kjent som Blue Pearl og Emerald Pearl). Naturstein fra Lundhs er av høyeste kvalitet og er nå tilgjengelig gjennom Norsk Steinmiljø.

Se også: Vårt utvalg av granittfliser

LUNDHS Blue er en larvikitt som har en unik blanding av mellomstore, blå feltspatkrystaller mot en  mørk bakgrunn, noe som gir overflaten en fantastisk glød.

LUNDHS Emerald er en larvikitt og er den mørkeste natursteinen fra Lundhs. Glitrende sølvblå krystaller  på den mørke bakgrunnen gir Lundhs Emerald et vakkert uttrykk.

LUNDHS Antique er en anortositt, som med sin blanding av blåtonede krystaller på en mørk brun bakgrunn har enestående fargekontraster. De vakre fargekombinasjonene passer godt sammen med mange ulike typer innredninger og stilarter

OVERFLATER

Polert: Med en polert overflate får du en stein/flise med en vakker glans som reflekterer det naturlige lyset i rommet. Denne overflaten gjør dessuten at krystallene virkelig kommer til sin rett.

Mattslipt (slipt): Mattslipt er en matt og glatt overflate. Overflaten blir lysere enn en polert flate. Krystallene i materialet dempes litt i en matt overflate, men beholder det vakre fargespillet i overflaten.

Leather: En overflate i leather finish gir materialet en matt og lett strukturert utseende. Overflaten blir lysere og føles mykere enn en polert flate. Krystallene i materialet dempes litt i en matt overflate, men beholder det vakre fargespill i overflaten.

Norsk Steinmiljø kan nå tilby LUNDHS Blue, LUNDHS Emerald og LUNDHS Antique larvikitt og anortositt fliser etter spesialmål. Her kan det velges 3 forskjellige overflater Polert / Slipt og Leather finish, flisene kan leveres i ønsket størrelse fra 10x10cm opp til 60x60cm. Ettersom dette er skreddersøm må det beregnes 3-5 ukers leveringstid.

Kontakt oss for prisforespørsel

Kontakt oss