altaskifer2

Norsk Steinmiljø er leverandør av Norsk Altaskifer. Skiferen har i flere hundre år blitt brukt som byggemateriale i store deler av Norge.

Skiferen i Alta er dannet gjennom millioner av år, med ekstreme temperaturer og enormt trykk. Den er utsatt for vær og vind og et klima bare vi som bor her kan trives med. Den er ett av de hardeste byggematerialene som finnes.

LAPP

Med sin enestående kvalitet er det få bygningsmaterialer som er mer gjenbrukt enn Altaskifer til tak. Lappskifer monteres med den runde kanten ned. Av den håndlagde lappskiferen har vi følgende dimensjoner: 8×14″ 10×16″ og 12×18″ Se leggeveiledning for øvrig informasjon.

FRIKANT

Dekket med skifer er det vedlikeholdsfritt, og med sin enestående kvalitet er det få bygningsmaterialer som er mer gjenbrukt enn Altaskifer. Firkantskifer monteres diagonalt med spissen ned. Av den håndlagde firkantskiferen har vi følgende dimensjoner: 13×13″, 15×15″ , 18×18″ 21×21″ og 24×24″ . Se leggeveiledning for øvrig informasjon.

REKTANGULÆR

Rektangulær skifer monteres normalt med den rette kanten ned, alternativt kan de skråskjærte kantene vende ned. Av den håndlagde rektangulære Altaskiferen har vi følgende dimensjoner: 16×10″ og 18×12″. Se leggeveiledning for øvrig informasjon.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post