LUNDHS Royal® granittflis stavflis

Lundhs Real Stone flis er et perfekt valg når du ønsker en vakker og slitesterk overflate. Med en rekke tilgjengelige format og overflater har du muligheter til å finne et uttrykk som passer din stil. Flisene kan brukes til vegg og gulv på kjøkken, gang, vaskerom, og altan. Eller hva med å bruke norsk naturstein på baderommet?

Format

På dette badet er det montert Stavflis av LUNDHS Royal® med mattslipt overflate. Flisene er lagt i fiskebeinsmønster både på gulvet i badet, og på veggen i dusjen. Den mattslipte overflaten gir en helmatt og glatt overflate uten store refleksjoner.

Fargerike kontraster

Lundhs Royal larvikittflis og fargen Warm Blush passer perfekt sammen. Kontrasten blir tydelig og får frem det beste i både natursteinen og veggfargen. Detaljer i sort og messing går igjen på badet, og skaper en fin sammenheng.

Steinen

LUNDHS Royal® er den lyseste steinen i vårt sortiment. Med sin lyse grå bakgrunnsfarge og et dryss av store isblå krystaller er den et perfekt valg for både innendørs og utendørs overflater.

Se hvilke formater og overflater som leveres i LUNDHS Royal®.

Egenskaper

Alle steinene fra Lundhs Real Stone er naturlig slitesterke og motstandsdyktige mot varme. Det betyr at du får en vedlikeholdsfri overflate som vil holde seg vakker år etter år. Alle våre steiner er testet av eksterne institutt for å bekrefte alle produktfordeler.

Vi får stadig mer kunnskap om hva som har en positiv og negativ effekt på miljøet, og våre forbruksvaner er i ferd med å endre seg. Det er et skifte mot å i større grad velge kvalitetsprodukter med lang varighet, en motsats til den tidligere «bruk og kast» mentaliteten. Lundhs Real Stone tilbyr naturlige og unike produkter som vil vare livet ut.

  • Lundhs Real Stone består kun av 100% naturstein fra Norge
  • Steinene er ekstremt varige på grunn av sin slitestyrke
  • Overflatene er tilnærmet vedlikeholdsfrie og krever ingen impregnering
  • Steinen kan gjenbrukes siden det er et 100% naturlig materiale

Har du spørsmål om LUNDHS real stone, eller ønsker å bestille, ta kontakt med oss på mail eller telefon så hjelper vi deg så godt vi kan.
Kontakt oss.

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post