Kjøkken

Dekorstein innendørs

Stone Wall smalstripet sort/rust er som navnet sier en natursteinsflis som består av smale skiferbiter som er limt sammen til en flis. Den sorte leirskiferen har et godt fargespill som gjør at hver eneste skiferbit har sin egen unike fargenyanse og struktur. I hver flis er det 3-4 rustbiter som gir ytterlige liv i steinpanelet.

Blikkfang i stuen

Ved å benytte natursteinsfliser i stuen blir det et flott blikkfang med høy wow-faktor. En kjedelig peis eller murvegg blir forvandlet til et fokusområde hvor superlativene kan flomme.

På grunn av de små skiferbitene i panelen, så blir utseende ganske unikt og vakkert.

På denne peisen i kombinasjon med lyse vegger og detaljert i børstet stål, gir Stone Wall smalstripet sort/rust både peisen og pipa et elegant uttrykk.

Bruk Stone Wall smalstripet sort/rust også på baderommet.

På dette badet er alle veggene dekket med Stone Wall smalstripet. Ved å bruke en sort steinpanel, er det viktig å ha mye lys. Gode downlights, og de hvite vaskene gir en god kontrast til de mørke steinpanelene.

Stone Wall smalstripet sort/rust.

Flisene er 10cm høye og som alle våre produkter i Stone Wall serien leveres denne med utvendige hjørner, innvendige hjørner og naturlig endeavslutning.

Les mer her.

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post