LUNDHS Blue® granittflis

Norsk granittflis kan benyttes på både vegg og gulv. LUNDHS REAL STONE leveres i flere format og overflater, alt etter hvilket uttrykk du ønsker. Granittflisene er slitesterke og ikke minst enkle å rengjøre. Ved å kombinere blankpolert og mattbørstet overflate skapes det virkelig liv i flisene.

Kombinasjon av blank og matt

På dette kantinekjøkkenet i Larvik, er det brukt en kombinasjon av blanke og matte heksagonfliser. Flisene er brukt både over kjøkkenbenken og på en del av gulvet. Ved å blande blanke og matte fliser, blir det mer liv i overflaten og mønstringen blir tydeligere. Flisene og benkeplaten i Lundhs Blue er et perfekt valg for overflater som utsettes for hard bruk.

Heksagon granittflis i kombinasjon mattbørstet og blankpolert på vegg og gulv.
LUNDHS Blue® heksagonfliser i blankpolert og mattbørstet overflate. Foto: Morten Rakke.
Blankpolert og mattbørstet kombinasjon på gulv.
LUNDHS Blue® heksagon granittflis kan brukes både på gulv og vegg. Foto: Morten Rakke

Format

LUNDHS Blue® heksagon fliser er brukt både på gulvet og på veggen over benkeplaten. Heksagon granittflis måler 20 x 17,3cm, og er tilgjengelig i blankpolert og mattbørstet overflate.

Steinen

LUNDHS Blue®  er et klassisk materiale kjent for sin blå bakgrunnsfarge med skinnende blå og grå krystaller. Et utmerket valg for både innendørs- og utendørs overflater.

Se hvilke formater og overflater som leveres i LUNDHS Blue®.

Egenskaper

Steinene fra Lundhs Real Stone er naturlig slitesterke og motstandsdyktige mot varme. Det betyr at du får en vedlikeholdsfri overflate som vil holde seg vakker år etter år. Alle våre steiner er testet av eksterne institutt for å bekrefte alle produktfordeler.

Vi får stadig mer kunnskap om hva som har en positiv og negativ effekt på miljøet, og våre forbruksvaner er i ferd med å endre seg. Det er et skifte mot å i større grad velge kvalitetsprodukter med lang varighet, en motsats til den tidligere «bruk og kast» mentaliteten. Lundhs Real Stone tilbyr naturlige og unike produkter som vil vare livet ut.

  • Lundhs Real Stone består kun av 100% naturstein fra Norge
  • Steinene er ekstremt varige på grunn av sin slitestyrke
  • Overflatene er tilnærmet vedlikeholdsfrie og krever ingen impregnering
  • Steinen kan gjenbrukes siden det er et 100% naturlig materiale

Har du spørsmål om LUNDHS real stone, eller ønsker å bestille, ta kontakt med oss på mail eller telefon så hjelper vi deg så godt vi kan.
Kontakt oss.

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post